Щом Теодора Генчовска взима всички решения в държавата последните дни,

...
Щом Теодора Генчовска взима всички решения в държавата последните дни,
Коментари Харесай

Да дойде Генчовска да я попитаме за петрола, за газа и за всички останали неща

Щом Теодора Генчовска взима всички решения в страната последните дни, поканете я да пристигна Народното събрание. То не беше за Северна Македония, то не беше за Русия. Каквото стане българският министър председател споделя, че решението го е взела Теодора Генчовска. Да пристигна тя да я питаме за петрола, за газа и за всички останали неща. Това сподели по време на процедурата си от парламентарната естрада депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков.

Какъв по-неотложен ангажимент има Кирил Петков, с цел да не бъде в Народното събрание, попита Биков.

По думите му сега сме вкарани в тотална невъзможност.

Биков акцентира, че българските жители би трябвало да знаят, че в тази страна сега има една-единствена институция, която се пробва да поеме отговорност за това, което се случва в страната – Народното събрание.

„ Не е българското държавно управление, не е българският президент, не е българската правосъдна система, в случай че щете. Българският парламент е този, който сега се пробва да извади страната от рецесията, доколкото му разрешават силите и доколкото му пречат всички останали институции “, безапелационен е той.

„ Няма по какъв начин да не дадем оценка на институциите, откакто всички се крият като мишки в останалите институции “, сподели още Тома Биков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР