Щом Продължаваме промяната“ и Демократична България“ искат разпределяне 50 на

...
Щом Продължаваме промяната“ и Демократична България“ искат разпределяне 50 на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Щом ПП-ДБ искат 50% от регулаторите, ние искаме 50% от МС

Щом „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ желаят разпределение 50 на 50 на регулаторите, тогава ГЕРБ желае 50 на 50 в Министерския съвет. Това разгласи в Плевен водачът на партията Бойко Борисов.

Според него доверието в некоалицията е паднало до „ ледена ера “. „ Петков има всичко и желае още. Държат се като в предизборна акция, все едно до момента не сме им подкрепяли кабинета. Ако постигането на съгласие се окаже невероятно, страните се договарят дружно с изборите “, сподели още Борисов.

Димитър Ганев е безапелационен, че нито една политическа партия няма полза от предварителни избори

Той обаче чака до понеделник-вторник Денков и Габриел да създадат обзор на министрите и да дават на партиите доклада за свършената от тях работа. „ Абстрахираме се кой от коя партия е, тъй като ние имаме единствено едно министерство “, добави той.

„ Правителството на Кирил Петков не посмя да създадат нищо за Украйна, освен това – хвалеха се, че нито един патрон не е отишъл за Украйна “, сподели още Борисов по подов втората година от началото на войната.

„ Всички партии са в предизборна акция, активизираме се и ние по структурите “, съобщи той

„ Вчера задочно министър Тодор Тагарев ми е отговорил, а сутринта ми е написал SMS. Аз отчитам това като бързане преди визитата на Николай Денков в Украйна, с цел да могат да се похвалят с нещо свършено “, отсече Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР