Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването

...
Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването
Коментари Харесай

Една скилидка чесън в тоалетната преди лягане и не ти трябват скъпи препарати за почистване

Що се отнася до поддържането на дома ми чист, почистването на тоалетната е най-малкото ми обичано нещо. Наскоро загатнах това на моя съседка. Тя, без да се замисля, ми предложи да направя следното: да хвърля чесън в тоалетната преди лягане. Що се отнася до мен, повече от необичайно.

Разбира се, знам, че чесънът се употребява необятно освен в готвенето. В националната медицина да вземем за пример инхалациите с чесън се употребяват за битка с настинки и редица белодробни болести. В градинарството чесновата вода оказва помощ за стимулиране на цъфтежа на орхидеите. Но фактът, че съквартирантът ми употребява чесън, с цел да поддържа тоалетната чиста, към момента е неочакван. И като всеки уважаващ себе си лайфхак, смятах за собствен дълг да тествам този способ.

Какво се случва, в случай че поставите чесън в тоалетната
 НИКОГА не изхвърляйте тези неща в тоалетната! НИКОГА не изхвърляйте тези неща в тоалетната!
Поради някаква причина хората нямат проблем с това да изхвърлят какво ли не в тоалетната си, когато се чудят къде да го хвърлят. И дока...

Според инструкциите, преди да си легна, обелих скилидка чесън и го хвърлих в тоалетната. На сутринта го прекосих с четка. Правих тази процедура два или три пъти седмично в продължение на няколко поредни седмици.

Благодарение на своите антимикробни и противогъбични свойства, чесънът дезинфекцира тоалетната и я поддържа чиста. Не мога да подсигурявам, че този способ унищожава микробите. Тоалетната обаче е чиста, няма плака. Оттогава няма потребност да се употребяват специфични средства. Не съм виждал по -прост и ефикасен метод за поддържане на непорочност.

Как да си създадем смес от чесън за разчистване на тоалетната

В интернет открих различен вид за потребление на чесън за разчистване на тоалетната. За да извършите това, би трябвало да сварите тинктурата от чесън.
 Тоалетната ви ще стане като нова, благодарение на тези домашни бомбички! Тоалетната ви ще стане като нова, благодарение на тези домашни бомбички!
Едно отдавашно проучване беше посочило, че тоалетната ни е доста по-чиста от клавиатурата на компютъра да вземем за пример или отдалеченото. То...

1 чаша вода

3 скилиди чесън

Сварете чаша вода в дребна тенджера и прибавете към нея ситно нарязан чесън. Изключете котлона, покрийте тенджерата и оставете чесновата вода да престои 15 минути. Изсипете сместа в тоалетната паница за една нощ.

Ако предпочитате да употребявате естествени средства, с цел да поддържате дома си спретнат, сигурно ще оцените тези два трика. В края на краищата чесънът почиства тоалетната, както и закупените почистващи артикули! Кажете ни, смеете ли да опитате този способ? Или сте по -спокойни по сърце с нормалната химия? Много е забавно да знаете вашето мнение! Кажете на приятелите си за какво би трябвало да хвърляте чесън в тоалетната преди лягане. Мисля, че и те ще бъдат сюрпризирани.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР