Щерката на Бойко Борисов е вече бизнес дама. 40-годишиатs Венета,

...
Щерката на Бойко Борисов е вече бизнес дама. 40-годишиатs Венета,
Коментари Харесай

С три дипломи от САЩ: Щерката на Бойко Борисов ще продава недвижими имоти

Щерката на Бойко Борисов е към този момент бизнес дама. 40-годишиатs Венета, която дълги години не работеше, се е решила да сътвори собствен личен бизнес, писа „ Ретро “.

В края на април тази година дъщерята на водача на ГЕРБ е записала първата си частна компания на територията на София. Дружеството се споделя „ Бест Вю Пропъртис " ООД, а Венета е единствен притежател. Тя е основала компанията със стартов капитап от едвам 1000 лв.. 3а шеф обаче е назначила мъж на име Деан Гюровски, който не е прочут в общественото пространство и няма други бизнеси на свое име.

 

Справка в Търговския указател демонстрира, че Венета ще развива бизнес  с недвижими парцели.

В бизнеса за милиони Венета ще съумява да печели добре, защото при всяка договорка компанията й ще взема комисиона. Традиционно брокерите прибират 3% от сумата, което значи, че в случай че щерката на Бойко продаде къща за 500 хиляди лв., ще завоюва 15 хиляди за себе си. Търсенето и намирането на клиенти обаче е предизвикателство за новите в сферата, защото конкуренцията сред адвокатските фирми за недвижими парцели е повече от жестока. За момента Венета няма служащи във компанията си, само че в случай че новото начинание потръгне без спънки, е допустимо да разшири колектива. Въпреки че към момента е в майчинство, дъщерята на Бойко Борисов очевидно няма желание да развива начинанието си от вкъщи и към този момент си е наела личен офис. Той се намира в бизнес постройка на столичния бул. „ Симеоновско шосе ". Дъщерята на 6ившия министър председател също живее в Банкя, а пътуването ще й коства едвам 30 минути.

Венета е плод на любовта на Борисов с някогашната му брачна половинка - лекарката Стела Костова.

След развода им тя отпътува в Америка, а щерка им също известно време живя при нея. В Щатите Венета отива, с цел да продължи образованието си след гимназията и да сбъдне фантазиите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от влиятелния Калифорнийски университет - по интернационалните стопански връзки, бизнес администрация и финанси. Става част и от женския тенис от6ор на колежа „ Фулъртън " в Калифорния и името й влиза в листата на декана за отличници. След дипломирането си стартира работа в интернационално сдружение, където натрупа стаж, само че за малко. През 2013 година тя взема решение да се прибере от Лос Анджелис назад в родината и да свие фамилно гнездо с обичания си Иван в Банкя. Преди години Борисов разяснява пред медии, че щерка му не успявала да си откри работа у нас поради терзания, че където и да бъде назначена, ще бъде коментирано, че татко й е оказал помощ. „ Стои момичето, плаче и споделя: „ Не мога! " Ако я пратя в частна компания, отпътува компанията. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде „ гейт ", показа някогашният министър председател тогава. Очевидно след 10 години вкъщи и цялостна отдаденост към фамилията и децата си Венета въпреки всичко се е решила да потърси професионална реализация в имотния бизнес, основавайки първата си лична компания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР