Ще започна с решението на ИК, защото това е единственото,

...
Ще започна с решението на ИК, защото това е единственото,
Коментари Харесай

Борисов: Ще предложим Митов за премиер и ще върнем мандата

Ще стартира с решението на ИК, тъй като това е единственото, което зависи от нас. Небивалата конституционна рецесия, в която ни вкара Радев с неговите марионетки партии доближава върхове, съобщи Бойко Борисов на ексклузивен брифинг на ГЕРБ.
Ако пристигна нашият ред, ще предложим на парламентарната група състав на кабинет с министър -председател Дани Митов, с цел да могат хората да видят и сравнят и незабавно ще върнем мандата. Искам да стоим доста надалеч от всичко, което се случва в българската политика. ", съобщи Борисов.
Партиите поставят слоган при започване на предизборната акция. Единствено нашият слоган се оказа правилен - ред в хаоса.
Българска социалистическа партия споделят сигурност в смяната. Нинова доста я почитам, не са прави нейните съпартийци да я гонят на Бузлуджа с оставка като коза. Защото тя изведе Българска социалистическа партия на невиждани висоти - 3 и 4 място.
Моделът Борисов, значи водачът на Балканите да се споделя България.
Демократична България са споделили "Свобода, правда, правда, рационализация. Не знам какво са модернизирали този месец. Надявам се най-накрая министъра на икономикада да даде
Движение за права и свободи споделят рестарт на държавността. Е по този начин я рестартираха, че не могат да осъществят държавно управление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР