Ще трябва да се постигне споразумение, за да се прекратят

...
Ще трябва да се постигне споразумение, за да се прекратят
Коментари Харесай

Омеква ли Путин? Заговори за мир

Ще би трябвало да се реализира съглашение, с цел да се прекратят боевете в Украйна, съобщи съветският президент Владимир Путин девет месеца откакто Кремъл стартира своята " специфична военна интервенция " там.

" Доверието, несъмнено, е съвсем нулево..., само че в последна сметка, в края на краищата, ще би трябвало да се реализира съглашение ", съобщи Путин на среща на върха на районните водачи в столицата на Киргизстан. " Неведнъж съм казвал, че сме подготвени за съглашения и сме отворени за тях ", добави той.

Коментарите на Путин пристигнаха в отговор на забележките на някогашния немски канцлер Ангела Меркел по отношение на споразуменията от Минск, контрактувани с Париж и Берлин за преустановяване на бойните дейности сред Русия и Украйна.

Меркел съобщи пред вестник „ Цайт “, че споразуменията от 2014 година са били " опит да се даде време на Украйна " и че Киев го е употребявал, " с цел да стане по-силен ".

Путин съобщи в Бишкек, че е " отчаян " от мненията на Меркел, като добави, че " постоянно е предполагал, че държавното управление на Германия работи почтено ".

" След такива изказвания поражда въпросът: по какъв начин можем да се споразумеем? И има ли с кого? Какви са гаранциите? ", съобщи Путин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР