Ще свикам Народното събрание с указ на 21 юли от

...
Ще свикам Народното събрание с указ на 21 юли от
Коментари Харесай

Радев: Свиквам НС идната сряда, очаквам диалог между политиците и пресичане на кражбите

Ще свикам Народното събрание с декрет на 21 юли от 9 часа. Това ще се случи по допустимо най-бързия метод, тъй като всички чакаме най-накрая в Народното събрание да стартира разговор, от който чакаме да има ясно политическо решение с дълготрайна вероятност ”. Това разгласи президентът Румен Радев на посещаване в село Професор Ишириково.

„ Сега е моментът за българските политици да си свършат работата. Да намерят обединиение, да намерят пресечни области на техните ползи, които да бъдат ползите на всички нас българите. Всички чакаме от тях да продължат демонтажът на порочния управнически модел, да се пресекат кражбите, да се укрепи държавността, да намерим най-накрая излаз от икономическата рецесия, от несправедливостта, от бедността. Днес е българската политическа беритба. ", съобщи президентът.

„ Искам да поздравя Има Такъв Народ с изборната победа. Това, което направиха през вчерашния ден беше да отворят вратата към разговор, към намиране на консенсус по отношение на проблемите на българската политическа система ”, добави още той.

По мотив служебното държавно управление и концепцията то да стане постоянно, Радев съобщи, че това зависи от депутатите и от желанието на самите министри.

Държавният глава бе безапелационен и по тематиката за уволнението на проф. Асен Балтов от " Пирогов ". " Мога да кажа, че аз съм делегирал цялостно право на министрите да дефинират своята политика, само че те би трябвало да го вършат с доказателства. Това е едно от огромните упования на всички българи. Да се откри модел на българското опазване на здравето. Очевидно актуалният модел не работи. ", съобщи Радев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР