Ще се задържи предимно облачно. Преди обяд все още слаби

...
Ще се задържи предимно облачно. Преди обяд все още слаби
Коментари Харесай

Предимно облачно, на места все още със слаби валежи

Ще се задържи най-вече облачно. Преди обяд към момента слаби превалявания от дъжд ще има тук-там, основно в Източна България. В североизточните региони дъждът ще се примесва със сняг и там има условия за условия за поледици. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология Красимир Стоев

Над Югозападна България ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони с до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 4° и 9°, в София към 5°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, тук-там със слаби валежи от дъжд. Ще духа до сдържан северен вятър. Максималните температури ще са сред 5° и 8°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно. Преди обяд към момента на обособени места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 2°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР