Ще се явим самостоятелно на тези избори и като видим

...
Ще се явим самостоятелно на тези избори и като видим
Коментари Харесай

Стефан Янев: Пред "Български възход" не стоят въпросите дали България е част от ЕС и НАТО, защото сме в тях и е целесъобразно да бъдем

" Ще се явим независимо на тези избори и като забележим гласуването, ще търсим разновидности за обединения вътре в Народното събрание.” Това сподели по NOVA NEWS Стефан Янев от " Български напредък,” като посочи, че за това евентуално ще имат диалог тази седмица във вътрешно-политически проект.

" По-скоро не,” бе отговорът му на въпрос допустимо ли е коалирането на " Български възход” с " Възраждане.” Янев обаче акцентира, че няма червени линии и ще приказват с всички, зависи от ясно избраните рамки и правила за взаимоотношения с партиите. Той е безапелационен, че пред " Български възход” не стоят въпросите дали България е част от Европейски Съюз и НАТО, тъй като сме в тях и е оправдано да бъдем. Според него позицията на страната ни за войната в Украйна не е съответна.

Янев разяснява и решението за изпъждане на 70 съветски дипломати от страната ни. По думите му е елементарно да се сложат етикети, което е факсимиле от дипломатическата процедура и в превод значи " шпионаж. " " Дали е по този начин, дали не е по този начин, необятната аудитория може би ще разбере на един по-късен стадий, тъй като по ред аргументи тази информация не би трябвало да е публично притежание. И в този случай ние нямаме огромен избор, с изключение на да имаме вяра на ръководещите, " уточни Стефан Янев.

Според него в случай че партиите погледнат българските ползи, няма да има потребност също да се лепят с етикети дали са проамерикански, прокитайски, проевропейски или други, сподели той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР