Ще се включим в протеста на превозвачите на 17 май,

...
Ще се включим в протеста на превозвачите на 17 май,
Коментари Харесай

Транспортните работници ще се включат в протеста на превозвачите на 17 май

Ще се включим в митинга на превозвачите на 17 май , с колкото можем от своите членове. Това сподели Александър Стамболийски, ръководител на Синдикална конфедерация „ Съюз на българските транспортни служащи “.
„ Нашата позиция е същата като тази на превозвачите, макар че сме профсъюз. За нас е значимо да не позволяваме да има загуба на работни места преди всичко, защото в „ пакета за подвижност “, който следва да се регламентира, е ясно записано, че командировъчните на водачите ще бъдат нараснали при престой в чужбина, ще се съблюдават избраните часове и така нататък Нашите условия действително са изпълнени и заради тази причина по никакъв метод не можем да не подкрепим превозвачите и техните претенции рестрикциите към тях да бъдат анулирани, още повече, че в новия пакет „ подвижност “ ясно се разписва и това, че се резервира изконното право на водача той самичък да взема решение по какъв метод да прави своите почивки. Поради тази причина ние заставаме зад българските превозвачи, с цел да нямаме проблеми с работните места по-късно “, съобщи той.
Александър Стамболийски добави, че е значимо Европа да чуе, че бизнесът в България би трябвало да се резервира, с цел да може да се запазят и работните места, съобщи Фокус.
По думите му концепцията им е не да постановат мнението на превозвачите върху самите водачи, а да поддържат разпоредбите на работа в личната ни страна.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР