Ще се учудите колко от сутрешните ни навици ни карат

...
Ще се учудите колко от сутрешните ни навици ни карат
Коментари Харесай

Сутрешните навици, с които сваляме килограми

Ще се учудите какъв брой от утринните ни привички ни карат да дебелеем, само че и какъв брой доста могат да ни оказват помощ във безконечната битка с кантара.

Денят се познава от утрото, по тази причина е значимо да си създадем привички, които ще ни оказват помощ да го създадем по-ползотворно. Опитайте тези няколко дребни трикове за утринната ви рутина, с които ще подобрите и останалата част от деня си.

Не бързайте да закусвате

Когато още сънени се насочим към кухнята и нетърпеливо се нахвърлим върху храната, постоянно преяждаме, тъй като не осъзнаваме какво и какъв брой в действителност ядем. Дайте си време да се пробудите и да се настроите за закуската, преди да я започнете.

Пийте чаша вода с лимон

И таман до момента в който се разсъните, ви предлагаме да изпиете ободряваща напитка. Тази е любимец на супер моделите, тъй като забързва метаболизма и оказва помощ за храносмилането.

 Сутрешните привички, с които смъкваме килограми

Не бързайте да закусвате незабавно по-късно. Дайте си 10-15 минути водата да премине през организма ви. Това е страховит миг да почетете книга, която ще ви настрои положително за остатъка от деня.

Погрижете се за себе си

Друго уместно занятие, до момента в който чакате да мине време след водата с лимон, е да се приведете във тип. Като извършите обичайна си бюти рутина и се погрижете за косата си, ще се почувствате уверени и стимулирани. Изследванията демонстрират, че когато вършим даже нещо толкоз малко за себе си рано заран, през останалата част от деня сме по-щастливи и подготвени да водим здравословен метод на живот.

Закусете протеини

Закуската е най-важното хранене от деня, по тази причина се погрижете да е пълноценно. Най-добрата формула е по-голямо наличие на протеини и малко по-малко въглехидрати.  Омлет с плод да вземем за пример е страхотна концепция.

 Сутрешните привички, с които смъкваме килограми

Хапнете грейпфрут

Ако се чудите кой да е плодът, ето го отговорът. Според откривателите от клиниката “Scripps ” в Сан Диего, хората, които консумирали по половин грейпфрут всеки ден на закуска, почнали постепенно да отслабват и да понижат кръвната си захар.

Пийте кафето чисто

За всички фенове на капучиното, съжаляваме, то няма да ви помогне да отслабнете. Млякото, сметаната, захарта и подсладителите са едни спомагателни калории, които в действителност не са ви нужни и няма да допринесат с нищо остатъка от деня ви. Освен това съгласно голям брой проучвания кафето е потребно единствено когато се пие черно.

Вижте по какъв начин още да се възползвате от потребните страни на кафето тук:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР