Ще се спазват правата на гражданите, но ще бъдем безкомпромисни

...
Ще се спазват правата на гражданите, но ще бъдем безкомпромисни
Коментари Харесай

Гл. секретар на МВР се закани: Продължаваме проверките по нощните заведения. Ще бъдем безкомпромисни

Ще се съблюдават правата на жителите, само че ще бъдем безкомпромисни във връзка с наличието на малолетни в заведенията, сервирането на алкохол на тях и даването на божествен газ.
Това съобщи в Пловдив основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров във връзка акцията в нощно заведение на Гергьовден, където 400 души бяха събличани. Той уточни, че интервенциите ще не престават, а тяхната цел е пресичането на разпространяване на опиати.
“По отношение на инспекцията от инспектората за въпросната акция – тя ще бъде в действителност задълбочена. Ако има данни за превишаване на правата, ще се заемем ”, съобщи Тодоров.
Преди дни министърът на вътрешните работи съобщи пред „ 24 часа “, че акцията на Гергьовден не е била съгласувана с него и в случай че инспекциите открият нарушавания, не е изключено да има и оставки.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров дойде в Пловдив, с цел да връчи ново оръжие на служителите на реда и да показа новия зам.-шеф на регионалната дирекция Сълко Литов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР