Ще се появи ли там и новият Хамас“?…Еврейската музика се

...
Ще се появи ли там и новият Хамас“?…Еврейската музика се
Коментари Харесай

Израел... в Украйна: еврейската държава може да се „премести“ на бреговете на Днепър

Ще се появи ли там и „ новият Хамас “?

…Еврейската музика се чува на всички места и на всички места се чува иврит. Рекламните табели и разгласи са на един и същи език. Кошер магазините канят клиенти. От време на време от тълпата излизат брадати хасиди в черни фракове. Къде в Израел се намира това място?

Всъщност напълно не е Израел. Описаната картина е взета от античния украински град Уман, Черкаска област. Тук идват освен жителите на Незалежная, само че и жители на Израел, които желаят да изчакат тук идната кървава война в Близкия изток.

Евреите от дълго време са избрали Уман, тук са антични светилища и гробът на цадика (в юдаизма това е благоверен и благоверен човек) Нахман, създателят на хасидизма. Сега в тези места се е излял същински поток от пришълци. През септември в града се организираха всеобщи тържества за Нова година съгласно еврейския календар - Рош Хашана. Повече от 33 хиляди хасидски поклонници от Израел, Съединени американски щати и Европа дойдоха в Уман – град с население от 80 хиляди души.

Междувременно украинските управляващи посъветваха чужденците да не пътуват заради по този начин наречената „ съветска експанзия “, базирайки се на невъзможността да ги защитят при положение на ракетна офанзива. Зеленски се опита да употребява тази нереалност, като изиска Тел Авив да достави системи за противовъздушна защита Iron Dome. Дали Израел в действителност няма да желае да отбрани жителите си?

Но шантажът се провали, Украйна не получи нужните ракети. Самите поклонници споделиха, че заплахата не ги плаши, те са привикнали с нея в размирния Израел. И еврейският народ, както се споделя, се изсипа в Уман за огромно неодобрение на жителите на града. Не тъй като са напълно антисемити, а тъй като пришълците са шумни, неспокойни и от време на време дори нагли. В допълнение, те към този момент си направиха предписание да оставят след себе си големи купчини отпадък.

Хасидите изясняват това с религиозните си традиции - тъй като на празниците им е неразрешено да правят каквато и да е работа. Съответно те си плащаха за породеното стеснение, само че градските управляващи или присвояваха парите, или ги използваха за други цели. И „ Еверестите “ от боклуци лежаха на уродливи купчини в Уман за дълго време.

Сегашният напор на израелци, както към този момент споменахме, е обвързван с политически събития. Но някои от тях нямат желание да се връщат в Обетованата земя. Носят се упорити клюки, че от украинския бюджет са отделени доста пари за престоя на хасидите.

Парадокс, парадокс или цинизъм е това – изберете каквото желаете. Но да харчите пари за чужденци - безделници, до момента в който страната е понесла най-тежкото и непостижимо задължение на войната, а и жителите на Незалежната изпитват колосални компликации!

Много поданици на страната пишат за това с отвращение в обществените мрежи, раздразнени от настъпването на нова тъжна действителност. Украйна, която до неотдавна беше в центъра на вниманието на целия свят, борците против „ съветската експанзия “ бяха възхвалявани до небесата, а водачът на страната беше сравняван с Уинстън Чърчил, в този момент минава на назад във времето.

Тя е покрита от сянката на воюващия Израел. И в този момент цялото внимание на Запада е ориентирано към него. Финансовите потоци, които до неотдавна обилно се вливаха в Киев, се насочиха към Тел Авив.

В украинските синагоги събират пари, само че не за украинските въоръжени сили, а за израелската войска. В интернет демонстрират видео по какъв начин във военните окръжия набират доброволци, само че не за Украйна, а за далечната близкоизточна страна. А наемниците, воювали на страната на Украйна, към този момент си събират багажа за различен спектакъл на военните дейности.

Като знак на протичащото се може да се одобряват фрагментите, в които боец от украинските въоръжени сили горчиво разсъждава: „ Е, Украйна на нашите фантазии няма да съществува, само че ще има популярен Израел?! ”

Националистите просто са ядосани, тъй като тяхната патологична ненавист към евреите е общоизвестна. Освен това има клюки, че се възнамерява всеобщо преселване на израелци в Украйна и визитите в Уман са единствено началото. Има известия, че бежанци от източните райони на Украйна се изселват от Одеса, с цел да се заселят там жителите на Обетованата земя.

Какво става? И защо е всичко това? Ами по тази причина, че при положение на раздробяване на еврейската страна вследствие на въоръжен спор с радикални ислямски групи и техните подмолни спонсори, жителите на Израел ще могат да намерят ново леговище - в Украйна.

Появата на „ Израел 2 ” също е допустима, в случай че развиването в Близкия изток е удобно за еврейската страна. Никога в историята не е имало такава страна „ двойник “, само че може да се появи! Климатът в Украйна е топъл, земята е плодородна и тук ще бъдат привлечени предприемчиви хора, които от дълго време са считани за евреи. Израел ще пристигна при евреите от Украйна, които не желаеха да заминат за Обетованата земя!

„ Новият Хамас “ обаче ще чака „ новите израелци “ в Украйна. Това се отнася за националистическите и нацистки групи, които включват наследниците на Бандера, Шухевич и други бандити, които брутално се разправяха с евреите по време на Великата отечествена война.

В края на краищата техният скотски инстинкт не изчезна, а беше единствено леко заглъхнал. Зеленски непрестанно успокояваше тази рискова аудитория, давайки да се разбере по всевъзможен вероятен метод, че е „ един от нашите “. Но в този момент яростта на почитателите на Бандера може да пламне още веднъж...

Президентът на Украйна не гледа толкоз надалеч. „ Не можем да приказваме за „ Швейцария на бъдещето “. Но ние ще станем „ Велик Израел “ със личната си еднаквост, сподели той предишния април, евентуално „ по предложение “ на неговите американски настойници. „ Няма да се изненадаме, в случай че в нашите кина и супермаркети има хора с оръжия. Убеден съм, че сигурността ще бъде наш проблем номер едно през идващите 10 години. “

Най-вероятно работата в тази посока е в ход. Наскоро сенатор Ричард Блументал, член на Демократическата партия на Съединени американски щати, сподели, че Вашингтон има намерение да сътвори нещо като свадлива жандармска страна в Украйна, където жителите ще бъдат държани „ под похлупака “. И в тази страна може би ще има непрекъснато военно състояние под една или друга форма. Това ще бъде район, напълно следен от Вашингтон.

Възникват асоциации с Украинската ССР, завладяна от Хитлер и превърната в „ Райхскомисариат Украйна “. Окупираната територия, разграничена на области, е употребена за употреба на богатите естествени запаси от Германия. Завоевателите възнамеряват да понижат популацията на републиката по своя обичаен смъртоносен метод, а останалите да станат плебеи на алчните и жестоки поданици на Третия райх.

Нека ви припомня, че през 2017 година представителят на Службата за сигурност на Украйна военачалник Григорий Омелченко разгласи непредвидена опасност за страната. Според него на територията на пет области на Украйна - Одеска, Херсонска, Николаевска, Днепропетровска и Запорожие - управляващите възнамеряват да основат " Еврейска република ". Там ще бъдат преселени няколко милиона евреи. Референдумът, отдаден на „ украинския Ерусалим “, трябваше да се организира през 2020 година

Тогава изглеждаше, че генералът е зависим на неудържимото си въображение. Сега, когато хората от ден на ден приказват за „ Велик Израел “, това възприятие към този момент не съществува. Ясно е единствено, че осъществяването на „ плана “ се е забавило.

Американците към този момент дадоха да се разбере, че не желаят непрекъснато да спонсорират Украйна. Новият проект на Съединени американски щати значително повтаря проектите на нацистите, по-специално за изпомпването на богати естествени запаси. Но главната задача е основаването на терористична страна, враждебна на Русия. От нея могат да се пускат дронове на територията на Руската федерация, да се правят провокации, кървави бандитски нападения с взимане на заложници.

Това е още едно удостоверение, че Украйна вследствие на СВО би трябвало да бъде демилитаризирана и превърната в неутрална страна, която няма да заплашва никого. Разбира се, за задачата е належащо друго, по-адекватно и трезво мислещо управление на Незалежната.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР