ще се изправи срещу Генчлербирлиги в приятелски мач в турския

...
ще се изправи срещу Генчлербирлиги в приятелски мач в турския
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски 0:0 Генчлербирлиги, греда на Цонев

ще се изправи против Генчлербирлиги в другарски мач в турския курорт Белек. " Сините " до този миг имат три равенства в контролите си и ще търсят първа победа в инспекциите на зимния си лагер.
Срещата стартира в 16:00 ч. и ще може да го следите .



ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 8-ата минута Уелтън изведе Бари в наказателно поле. Мароканецът върна към Димитър Костадинов, който не отработи обстановката по най-хубавия метод.

Две минути по-късно турският отбор опита нахлуване, само че не се стигна до удар към вратата на Николай Михайлов. Срещата продължи в постепенно движение, като " сините " разчитаха най-вече на Цунами и Уелтън. В 16-ата минута Цунами центрира към Здравко Димитров. Димитров не овладя топката.
В 21-ата минута Метахан Мерт стреля с глава след центриране от директен свободен удар. Николай Михайлов нямаше проблеми да улови. Отново Мерт в 25-ата се опита да затрудни " сините ", като изстрелът му беше неакуратен.
Левски настисна и Димитър Костадинов стреля, като вратарят Кьосе избави. В идната офанзива Билал Бари вкара, а голът беше анулиран поради засада. Цунами в 28-ата минута центрира към Уелтън, който стреля с глава в навън. Отново той в 33-ата насочи удар в навън.
В 37-ата минута Филип Кръстев беше фаулиран пред наказателното поле. Радослав Цонев стреля в от директен свободен удар и нацели гредата. Това беше най-чистото състояние за " сините " през първото полувреме.
ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ
Левски не извърши нито една смяна в състава си за второто полувреме. В 51-ата минута Генчлербирлиги опита нахлуване, като се стигна до удар, който беше елементарно заловен от Николай Михайлов.
В 54-ата минута Кордоба откри Уелтън, който обаче загуби топката, откакто беше пресиран от двама.
СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ
Николай Михайлов, Драган Михайлович, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба, Цунами, Радослав Цонев, Филип Кръстев, Димитър Костадинов, Здравко Димитров, Уелтън, Билал Бари
ПРЕДИ МАЧА
" Сините " изиграха до този миг три другарски мача в Белек. Първо възпитаниците на Станимир Стоилов приключиха наедно 1:1 с полския Гурник Забже. След това последва тъждество при същия резултат с чешкия Бохемианс.
В третата си контрола Левски съумя да измъкне точката от Марибор, откакто изоставаше с 1:2 и позволи поврат от словенците.
Отборът на Генчлербирлиги изпадна от турската Суперлига през миналия сезон. Тимът се намира на осмо място в класирането в Първа лига през сезона и е надалеч от промоция.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР