Ще се чувствате отново млади, красиви, свежи и уверени в

...
Ще се чувствате отново млади, красиви, свежи и уверени в
Коментари Харесай

Лицето Ми Беше Набръчкано Като Стафида От Нерви, Но Една Приятелка Ми Даде Тази Домашна Маска И Направо Не Повярвах Какво Се Случи С Мен

Ще се чувствате още веднъж млади, красиви, свежи и уверени в себе си. Няма да страдате от комплекси, няма да се постанова да прикривате минусите си с всекидневен тежък грим и ще си спестите доста пари от посещаване на скъпи салони за хубост.

Ако сме съумели да ви убедим, идва времето да ви срещнем и с съответната рецепта, която следва да приготвите в дома си при първа опция. Ще останете възхитени още след първите няколко намазвания.

Не е наложително да вършиме маската всеки ден, а единствено веднъж-два пъти седмично. Достатъчно е, с цел да се чувствате съвършено постоянно, щом се погледнете в огледалото.

Маска за лице с кисело мляко – шлагер, който разкрасява учудващо бързо

Маската би могла да се прави от всички дами. Няма значение какъв е вида на вашата кожа. Продуктите, от които се нуждаете, са два на брой. Става въпрос за използването на кисело мляко и яйце.

Ето я и самата нея: направете примес от два белтъка и 2 с.л. нормално кисело мляко. Започнете с обособяване на жълтъците от белтъците. За ваше улеснение употребявате лъжица.

Поставете белтъците в купичка. В нея изсипете двете лъжици кисело мляко и бъркайте, с цел да се получи подобаваща за мазане на лицето примес.

Маската се нанася върху почистено лице и се оставя да попие в идващите единствено 5 минутки.

Може да ви се стори малко като време, само че ви уверяваме, че то е задоволително, с цел да се радвате на резултата, който към този момент описахме.

Сместа отмийте от лицето си единствено с хладка вода. За да финализирате както би трябвало, наложете върху лицето си затоплена мека забрадка. Отпуснете се и стойте по този начин известно време.

Ефектът е необикновен – безпрепятствено, чисто, свежо лице и блестяща кожа. Маската ще се трансформира във ваша обичана за негативно време. Доверете й се напълно!

Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР