Ще сдобрява ПП и ИТН“Каквото реши президентът. Ако реши да

...
Ще сдобрява ПП и ИТН“Каквото реши президентът. Ако реши да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, лидер на БСП и вицепремиер в оставка: Премиерът трябва да бъде от „Продължаваме промяната“ 

Ще сдобрява Политическа партия и Има Такъв Народ
“Каквото реши президентът. Ако реши да бъде при нас, ще създадем допустимо всички да проведем диалози и да съставим кабинет”, сподели през вчерашния ден водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова в отговор на въпрос дали чака Българска социалистическа партия да получи третия мандат за сформиране на държавно управление,

Но нейното персонално мнение било, че министър председателят би трябвало да е от първата по величина политическа мощ - “Продължаваме промяната” и кандидатурата за министър председател би трябвало да е общо решение на всички, които договарят.

Нинова изясни, че Българска социалистическа партия ще се опита да сдобри някогашните съдружни сътрудници Политическа партия и “Има подобен народ” с самообладание, разсъдък и причини.

“Две са грешките ни до момента. Едната е, че не направихме тази съответна стратегия, която имаме в този момент. И другата е тази нарушена комуникация”, изясни тя и добави, че програмата, която са създали за несъстоялото се държавно управление на Асен Василев, е добра. “Слагаме я на масата и сядаме всички на договаряния по нея. Беше неточност, че не направихме такава стратегия още при започване на управлението”, сподели още Нинова. Но предизвести, че в случай че се стигне до служебно държавно управление, всички ограничения, които са набелязани в тази стратегия, няма по какъв начин да се случат, тъй като няма да има парламент.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР