Ще съобщя имената на политиците и магистратите, които имат недекларирани

...
Ще съобщя имената на политиците и магистратите, които имат недекларирани
Коментари Харесай

Бойко Рашков ще обяви имената на политици и магистрати с имоти в чужбина

Ще оповестя имената на политиците и магистратите, които имат недекларирани сметки в непознати банки или парцели в чужбина. Това ще стане, в случай че прокуратурата не го направи. Обществото има право да знае тази информация. Това сподели служебният вътрешен министър Бойко Рашков в предаването " Евродикоф " по " Евроком ".

Според него по времето, когато прокуратурата е била ръководена от Сотир Цацаров, тя е разполагала с данни за близо 80 души с постове във властта, които са имали недекларирани сметки в непознати банки или парцели в чужбина, само че е премълчала за половината от тях. Става дума за магистрати - съдии, прокурори и следователи, за народни представители, както и хора с постове в локалната власт.
 Бойко Рашков: Обмислям да осъждам ГЕРБ Бойко Рашков: Обмислям да осъждам ГЕРБ
ГЕРБ с нови обвинявания - този път към вътрешния министър Бойко Рашков. На специфична конференция от партията на Бойко Борисов попитах...

В последна сметка, посочи Рашков и разясни, че не е виждал персонално въпросния лист, само че имал информация за него и има намерение да разгласи имената от листата преди или директно след изборите от 11-ти юли. Това ще стане, в случай че прокуратурата не го направи преди този момент.

Бойко Рашков нито удостовери, нито отхвърли дали основният прокурор Иван Гешев е в листата. На въпрос дали върховен прокурор с букви И.Г. попада измежду имената на магистратите с парцели или сметки в чужбина той отговори: " Топло, рано е да стане горещо ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР