Ще съдя премиера Бойко Борисов. С тази закана приключва предизборната

...
Ще съдя премиера Бойко Борисов. С тази закана приключва предизборната
Коментари Харесай

Мая Манолова обяви, че ще съди Бойко Борисов

Ще осъждам премиера Бойко Борисов. С тази закана завършва предизборната акция на Мая Манолова няколко часа преди деня за размисъл и балотажа за София с претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

„ Срам ме е от премиера. Срам ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в народен ефир през днешния ден “, съобщи гражданският претендент за кмет на София.

„ Нарече екипа ми сбирток, жителите – 124 000 столичани, нечистоплътни, по тази причина, че ме поддържат. Нарече срещата ми с хората във Волуяк уйдурма. Бил е кмет и не знае, че там няма ромска махала, няма роми, съобщи Манолова. „ Той, който позволи братя Галеви да се укрият от правораздаването и да изоставен страната, в народен ефир призна, че са фактор в изборите в София “, сподели тя на конференция.

Това са долни неистини, грозни внушения, клюки, произнесени от човек, разтърсен от боязън, и ще го дам на съд, закани се кандидат-кметът на София.

„ Страхът да загубиш София е извънредно неприятен консултант. В нарушаване на закона министър председателят влезе в акцията, с цел да се види кой е кметът, кой ръководи София, добави Манолова. И разгласи, че „ маските паднаха, ясно е кой се бори за властта в София с всички сили и средства “.Попитана кой е индивидът с инициал на фамилното име „ Б. “, за който Борисов приказва, че е част от акцията на Манолова, а през 2005 година му е предложил да го направи столичен кмет против 3,5 млн. лв., Манолова не отговори – вместо това го направи ръководителят на Инициативния комитет, издигнал я – Никола Вапцаров. Той сподели, че за „ Б. “ стои единствено „ България “.Манолова пусна видеоклипове от срещата си с жителите на „ Волуяк “ от четвъртък вечерта. От тях се вижда, че тя предлага да се направи 10-годишен проект за развиването на селото по този начин, че проблемите в него – инфраструктурни и обществени, да бъдат преодолени.

Инфо: лупа.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР