Ще работим здраво, за да бъдем топ отбор, да се

...
Ще работим здраво, за да бъдем топ отбор, да се
Коментари Харесай

Новият собственик на Берое: Ще работим здраво, за да бъдем топ отбор, да се борим с най-добрите в България

„ Ще работим крепко, с цел да бъдем топ тим, да се борим с най-хубавите в България и в бъдеще да се опитаме да спечелим шампионата “, сподели в първата си конференция новият притежател на старозагорският футболен клуб Берое Ернан Банато.

Той уточни, че повода да се насочи към отбора е, че през годините е издирван огромен тим, в който да влага и „ Берое се вписва в това определение “.

„ Следя българското състезание от много години и като футболен сътрудник виждам, че шампионата е много конкурентно и съгласно мен има израстване на равнището на футбола в България “, безапелационен е притежателят.

Банато добави, че сега се водят договаряния за привличане на трима аржентински футболисти от разнообразни тимове. От думите му стана ясно, че сега 12 футболисти имат контракти с отбора. Те би трябвало да се явят на подготовка и да се реши по какъв начин се оправят. „ Много е значимо за нас да развием марката Берое, освен в Стара Загора, само че и в България и в света “, съобщи притежателят на зелено-белите.

Той посочи, че през първата година се чака в отбора да бъдат вложени 4-5 млн. евро.

„ Нашите проекти не са единствено да развиваме първия тим, а и втория отбор и Академията “, сподели още Ернан Бенато, като акцентира, че има цялостно доверие на новоназначения старши треньор Густаво Араголаса.

По-късно през днешния ден ще се организира и първата подготовка на отбора под управлението на новия треньорски щаб.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР