Ще продължава ли отвратителното до момента време през тази пролет?

...
Ще продължава ли отвратителното до момента време през тази пролет?
Коментари Харесай

Времето ни побърка! Ето какво още ни чака

Ще продължава ли отвратителното досега време през тази пролет? Ето прогнозата на синоптика на Народоосвободителна въстаническа армия николай Василковски.

" Утре сутринта е доста огромна вероятността да посрещнем слънцето, ще го забележим в съвсем цялата страна. Има изгледи в някои ниски региони, най-вече Дунавската низина да има намалена видимост в ранните часове.
-->
Около и следобед обаче ще стане малко по-драматично, защото в Централна и Източна България ще се образуват гръмотевични облаци, от които чакаме в часовете до вечерта временен, на моменти краткотрайно натоварен дъжд, с гръмотевична интензивност, и то много бурна към Стара планина и с риск от градушки. В западната част от страната изгледите за някакви превалявания са относително по-малки ", сподели той.

" Като температури ще се върнат пролетните - Рано сутринта от 10 до 15 градуса, а късно следобяд от 20 до 25 градуса. Сравнително по-топло ще бъде в Дунавската низина с температури 24-25 градуса. Живеещите към крайбрежието ще усетят стопляне към 20-22 градуса.

Очакват се слаби превалявания до обяд, най-вече в южната част на крайбрежието. А следобяд ще се развие гръмотевична облачност и по някои други места по Черноморието. Все още на връх Ботев има към 80 сантиметра снежна завивка. Утре се чака сняг на височини над 2200 метра.

Следващата седмица ни чака динамично време - пролетно  с повече слънце заран и с гръмотевици следобяд с краткотрайни, само че интензивни превалявания ", приключи Василковски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР