Ще правим гражданско движение, а не партия. Когато бъде назначено

...
Ще правим гражданско движение, а не партия. Когато бъде назначено
Коментари Харесай

Радостин Василев: Ще обявим политически проект, когато бъде назначено служебно правителство

" Ще вършим гражданско придвижване, а не партия. Когато бъде назначено служебно държавно управление, тогава ще го обявим. Имаме предпочитание и плануваме да участваме в последващи избори под форма, която ще обявим в следствие ", съобщи пред Българска национална телевизия министърът на спорта в оставка Радостин Василев, който се отдели от „ Има подобен народ”.

" Не съм опитвал да разсичам групата на Има Такъв Народ в Народното събрание, нито да обуздавам структурите. Има много места в разнообразни структури, които желаят да ни поддържат. Пари нямаме, не сме склонни да получаваме пари от всеки. Скоро ще обявим адрес и телефон на сдружението ", уточни Василев.

" Нямаме време да създадем партия, ще търсим консолидация на вота в борбата против мафията ", сподели още той и уточни 10 съществени целта, върху които бъдещото гражданско придвижване ще се концентрира.

" Не изключвам опция за присъединяване с Политическа партия, само че към момента не сме разговаряли ", разяснява още Радостин Василев, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР