Ще помогнем на Бойко Борисов за много неща. Това каза

...
Ще помогнем на Бойко Борисов за много неща. Това каза
Коментари Харесай

Рашков размаха документи за уж строежа на Хемус от Борисов, Нанков, Аврамова

Ще помогнем на Бойко Борисов за доста неща. Това сподели в Народното събрание служебният вътрешен министър Бойко Рашков в отговор на въпрос " Какво ще направи Министерство на вътрешните работи ". Рашков държеше директория в ръце и стартира да я отваря и да размахва от нея листи, в които, по думите му, се съдържат доказателства за " сякаш градежа на автомагистрала " Хемус " по времето на Борисов, Николай Нанков и Петя Аврамова (б.а. министри на районното развиване и благоустройството).

" Онзи ден задържахме под стража един, в който са били съсредоточени десетки милиони левове. В тази директория са сведения от индивида, който е свидетелствал пред арбитър за човек, арестуван под стража и през днешния ден ще се произнася съдът, той в този момент е със 72 часа мярка , да забележим по какъв начин ще реагира българският съд. Но има задоволително доказателства и документи за строителството на автомагистрала " Хемус "... по времето на Борисов, Нанков, Аврамова, уточни той.
 Снимка 556679
Източник:

Държавата отпуска 70-80 млн.лв., парите влизат в банка и се получават документи на малоимотен човек, който е работил на автомивка на Околовръстния път, който по инструкции на някои заинтригувани, в това число политически лица, си е записал компания, без да има разбиране от тази активност, компания, която не е трябвало да съществува... За да може единствено по документи да реализира строителство, по тази причина, което този човек е направил, той е получавал суми от 1000 до 2000 лева, в един миг е получил и автомобил за това, което е правил. В досието съм събрал всичко, по тази причина ще пристигам в Народното събрание единствено с директория и ще демонстрирам документи, сподели Бойко Рашков.
 Задържаха индивида, изнесъл парите за
Задържаха индивида, изнесъл парите за " Хемус " в сакове и чували

Спрямо 42-годишния мъж е повдигнато обвиняване за пране на пари

Той извади от досието документа за съответния човек, за който приказва, като скри името му с ръка и разгласи: Сведенията му ще станат обществено притежание, цялото общество би трябвало да знае какво са правили, когато са правили сякаш автомагистрала Хемус.

Ще направя нужното и не ме интересува какво мнение имат Движение за права и свободи и ГЕРБ към мен! Довиждане, сподели Рашков и напусна постройката на Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР