ще получи екземпляри от руската срещу коронавируса до 10 дни,

...
ще получи екземпляри от руската срещу коронавируса до 10 дни,
Коментари Харесай

Руската ваксина срещу COVID-19 ще е в Унгария след 10 дни

ще получи екземпляри от съветската против ковид до 10 дни, написа белградският всекидневник „ Политика “.
Предварителните резултати демонстрират, че имунизацията „ Спутник V “ е 92 % ефикасна против Covid-19, съобщи министърът на външните работи на страната Петер Сиярто, съобщи организация Фокус.
 Фандъкова: Нови 45 кревати ще има до седмица в общински лечебни заведения Фандъкова: Нови 45 кревати ще има до седмица в общински лечебни заведения
" С министъра на опазването на здравето организирахме срещи с шефовете на всички огромни лечебни заведения. Личната ми ангажираност е за разкриване на още...
„ Това е добра вест за Унгария. Водим съществени договаряния с руснаците за закупуване на огромен брой ваксини “, сподели министърът.
Пробите от имунизацията първо ще бъдат публикувани в лаборатории, с цел да преминат тестванията. Първият контингент ще бъде по-малък и ще бъде подложен на клинични проби, преди да се внесе огромно количество „ Спутник V “ през януари, сподели той.
Сиярто е в карантина от 9 дни и говорейки за опита си с ковид, той сподели, че има „ типични признаци на Covid-19, като се изключи пневмония и висока температура “.
Той акцентира, че се усеща по-добре, само че че му липсва фамилията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР