Ще положим сериозни усилия да има кабинет в рамките на

...
Ще положим сериозни усилия да има кабинет в рамките на
Коментари Харесай

Никола Минчев: Америка не ни натиска за съюз с ГЕРБ

Ще поставим съществени старания да има кабинет в границите на третия мандат. Даваме си сметка, че най-важното е да има работещ парламент, тъй като има доста закони, които би трябвало да бъдат признати, с цел да усвоят заплащанията по Плана за възобновяване. Това съобщи някогашният парламентарен началник Никола Минчев " Панорама " на Българска национална телевизия.

Дали Политическа партия биха жертвали Кирил Петков и Асен Василев в последваща управническа структура? " Най-важното за Политическа партия не са персоналните постове, а програмата. Имаме управническа и законодателна стратегия, припознати от Демократична България и Българска социалистическа партия. Това е първата стъпка. Ако може да се обединим към тази стратегия, може да пристигна и диалог за съответните постове. ", отговори на въпроса Минчев.

Показали сме, че постовете не са най-важни за нас и Кирил Петков го сподели, като се отдръпна, добави той.

На въпроса дали би поел поста на идващия министър председател, Минчев съобщи: " Това би било решение на Политическа партия, няма да взема сходно решение еднолично. Няма да избягам от отговорност, в случай че се вземе такова решение. ", отвърна експарламентарният началник.

Категорично сме тим и решаваме въпросите екипно, добави той.

Дали има напън от Америка за съюз с ГЕРБ?

Аз персонално в сходен диалог не съм взел участие и не съм усетил подобен напън. Отговорът е " Не ", посочи Минчев.

Променихме България –пенсиите са вдигнати с цифра, непозната от 12 години, ръстътт на индустриалното произвеждане е първи в Европейски Съюз. Прекратихме енергийната взаимозависимост от Русия, регистрира триумфите на ръководството „ Петков” Никола Минчев.

Не, няма да има студена зима, даде обещание Минчев по отношение на рецесията с газа. България в границите на Европейски Съюз ще се оправи, увери той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР