Ще поема ангажимент да бъдат изградени стадион и спортна зала

...
Ще поема ангажимент да бъдат изградени стадион и спортна зала
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Плевен: Ако изберете д-р Валентин Христов за кмет, ще има и стадион, и зала, и Хемус

" Ще поема ангажимент да бъдат построени стадион и спортна зала в Плевен, единствено когато ГЕРБ има кмет. За да се носи отговорност. И автомагистрала " Хемус " ще бъде довършена ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред стотици поданици на общината в НЧ " Съгласие ". Той подсети, че секторът до Плевен към този момент щеше да е подготвен, в случай че ГЕРБ управляваше и държавното управление на " Промяната " не беше спряло строителството преди 2 години. Борисов попита за какво плевенчани са останали пасивни и не са реагирали на прекъсването на " Хемус ", в случай че тя е точно за плевенчани и ще помогне за развиването на града.

" Като станах кмет на София, столицата нямаше спортна зала. Построихме я. Пловдив нямаше игрища - направихме ги. Във Варна залата щеше да падне. Русе по същия метод. На Стара Загора 10 милиона за зала им оставих, взеха им ги и няма зала. Плевен си избира Спартански... Ако имаме кмет, мога да поема ангажимент за залата и стадиона ", добави Борисов.



Същевременно той благодари на депутатите Пламен Тачев и Валери Лачовски, че са съумели да обединят партията.

Пламен Тачев съобщи, че доктор Валентин Христов може да промени посоката на развиване на Плевен и да извърши програмата си, защото не е самичък, а има поддръжката на Борисов, парламентарната група на ГЕРБ, държавното управление при ротацията и групата на ГЕРБ в Общинския съвет. Този екип дава лостов механизъм на кмета да извърши уговорките, които поема пред плевенчани. А не да дава празни обещания като другите претенденти, сподели още Тачев.



Кандидатът за кмет на ГЕРБ доктор Валентин Христов бе безапелационен, че Плевен има голям капацитет за развиване - да бъде град с развито обучение, опазване на здравето, инфраструктура, просвета и спорт. Но за задачата би трябвало нова философия на ръководство.



Според Валери Лачовски " часовникът " на Плевен не просто е спрял, той върви обратно. " Ние би трябвало да го изправим, с цел да живеем в един европейски град. Защото за 8 години ръководство на Спартански нищо не се случи. Слушахме оправдания ", добави Лачовски.



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

✅️7️⃣
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР