„Ще направя всичко възможно да подобря класиранията си от предишните

...
„Ще направя всичко възможно да подобря класиранията си от предишните
Коментари Харесай

Антония Григорова: В ПьонгЧанг ще направя всичко възможно да подобря класирането си от досегашните две олимпиади

„ Ще направя всичко допустимо да подобря класиранията си от предходните две олимпиади. Чувствам се в отлична форма и се надявам в ПьонгЧанг да съм във върхова форма с цел да дам максимума от себе си, “ това съобщи ски-бегачката Антония Григорова на Пресконференция през днешния ден в Информационния център София – Европейска столица на спорта.

На срещата с медиите Антония описа за подготовката си и за задачите са на идната зимна Олимпиада в ПьонгЧанг. „ Концентрирам се в свободния жанр и ще вземам участие във всички дисциплини без скиатлона. Това ще е трета олимпиада за мен и към този момент съм с повече опит, само че и по-големи са упованията към мен, “ сподели още Григорова.

 Пресконференция на Антония Григорова преди заминаването й на олмпийските игри @@@

„ От името на София – Европейска столица на спорта желая да благодаря на Антония за дейното й присъединяване в надпреварите и събитията на самодейността и да й пожелая триумф на Олимпиадата, “ с тези думи Анатоли Илиев, учредителен секретар на София2018 поздрави спортистката и й връчи сувенири от „ София – Европейска столица на спорта “.

 Пресконференция на Антония Григорова преди заминаването й на олмпийските игри @@@

Даниела Машова, началник Направление „ Ски-бягане “ в БФ Ски, даде повече детайлности за подготовката и задачите на останалите двама български представители в ски-бягането – Веселин Цинзов и Йордан Чучуганов. „ Конкуренцията е доста мощна, ще вземат участие над 300 от най-хубавите на планетата и задачата ни е класиране в топ 30. Цинзов към този момент е с голям опит и се надяваме тази олимпиада да е най-хубавата за него, “ сподели още Машова.

Антония Григорова разкри и част от проектите си за лятото, когато още веднъж счита да се отдаде на ултрамаратони и предивзикателства в офанзивата на нови граници в човешките благоприятни условия. За това тя разчита и на биопродукти, обезпечени посредством партньорство с водеща комерсиална верига у нас.

 Пресконференция на Антония Григорова преди заминаването й на олмпийските игри @@@

„ Започнахме работа с Антония и тогавашния й екип около нейното бягате Ком – Емине 600. Наистина бяхме впечатлени – от волята й, от желанието да се пребори и успее. Осигурихме питателните артикули за целия екип по време на бягането. Това, което ни впечатли по време на Ком – Емине бяха привързаността и благосклонността на почитателите й в обществените медии, позитивната реакция, която тя провокира измежду почитатели и другари, “ съобщи Людмил Каравасилев, управител Корпоративни Комуникации в МЕТРО.

 Пресконференция на Антония Григорова преди заминаването й на олмпийските игри @@@

До началото на Зимната олимпиада Григорова ще започва в Европейското състезание по ски-ориентиране, хазаин на което е България. Антония ще отпътува за ПьонгЧанг в понеделник, 5 февруари, дружно с останалите двама български олимпийци в ски-бягането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР