Ще можете да използвате директно функциите Super HDR, Nightography и

...
Ще можете да използвате директно функциите Super HDR, Nightography и
Коментари Харесай

Instagram и Snapchat могат да използват нативните функции на камерата на Samsung Galaxy S24

Ще можете да употребявате непосредствено функционалностите Super HDR, Nightography и стабилизация на видеото.

Приложенията за обществените мрежи нормално оферират задоволително удобството на личните си принадлежности за камерата, само че въпреки това, те са лимитирани от дребното благоприятни условия за снимане. Разбирайки това Samsung стартира да си партнира с Instagram и Snap, с цел да интегрира някои от комфортните си функционалности на камерата в техните приложения, с цел да усъвършенства нашата успеваемост в обществените медии посредством чисто новата серия смарт телефони Galaxy S24 – а точно S24 Ultra с титанова рамка и 200-мегапикселова съществена камера.

По-конкретно, ще можете да употребявате опцията „ Super HDR “ на Samsung, нарасналата мощ на „ Nightography “ и стабилизацията на видеото в границите на камерите в приложенията на Instagram и Snapchat. Единствената спогодба тук е, че с цел да може да употребява стабилизацията на видеото, първо ще би трябвало да я активирате в настройките на истинската камера.

Сътрудничеството на Samsung с Instagram е даже по-дълбоко, като се оферират усъвършенствани благоприятни условия за редактиране, качване и гледане, съобразени с нейните устройства. Те включват и опцията за основаване на Instagram истории непосредствено от фотосите с придвижване. Със своите Super HDR благоприятни условия устройствата Galaxy S24 са и първите, които получават поддръжката на HDR фотоси в Instagram – евентуално това е първото от още доста приложения, които евентуално ще поддържат този динамичен формат в близкото бъдеще.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР