Ще кажете ли карай да върви, голяма работа? Това попита

...
Ще кажете ли карай да върви, голяма работа? Това попита
Коментари Харесай

ГЕРБ дадоха срок: Мнозинството да изхвърли Петков от властта до Великден

Ще кажете ли " карай да върви, огромна работа "? Това попита Радомир Чолаков от трибуната на Народно събрание в декларация за ареста на Борисов, откакто напомни хронологията на събитията от предходната седмица.

Управляващите си поставили грях на душата, одобрявайки Кирил Петков за министър председател, а Чолаков напомни и че министър-председателят излъгал Конституцията - сюжетът за поданството на Петков от времето, когато беше длъжностен министър.

Управлението излагало на риск правната и политическа система на страната. Чолаков се спря и на очите на Петков - " очите на човек, който не знае къде се намира ".

Той изрази недоумението си от Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България, че утвърждават властта. Не имам вяра, че сте съгласни Кирил Петков да продължава да бъде ваш министър председател, посочи Чолаков.

За ГЕРБ Кирил Петков не бил към този момент министър председател. Този човек е рисков за страната, безапелационен бе националният представител. Не бъдете негови заложници, спрете го, настоя той.

Бившият към този момент за ГЕРБ министър Бойко Рашков арестувал по-отвратително и от Цветан Цветанов. Управляващите желали да вършат цветановщина, съгласно Чолаков.

България ще бъде правова страна, уверен е той. След като болшинството не можело, ГЕРБ щели да създадат страната ни такава.

ГЕРБ дадоха период на болшинството до Великден да се осъзнае и да смъкна Петков от ръководството.

Припомняме, че по-рано през днешния ден депутатите отхвърлиха настояването на опозицията министър председателят Кирил Петков да бъде изслушан в Народното събрание.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР