Ще използваме първия мандат с наш премиер, за да съставим

...
Ще използваме първия мандат с наш премиер, за да съставим
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов: Правителство ще има, поемаме хейта и опорките

Ще използваме първия мандат с наш министър председател, с цел да съставим държавно управление. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, откакто стана ясно, че президентът ще им връчи първия мандат за сформиране на кабинет на 15 май. 

" Ще предложим неоспорим министър председател на следващия ден в Народното събрание пред водачите на всички партии. Изборът ни е за точния миг, правилния миг, това, което българите чакат ", добави той.

„ Обръщам се към всички партии – избори през август без бюджет, с изоставено служебно държавно управление, са злополука. Всеки виновен политик и всеки, който взима заплата за тази работа, не може да изостави Народното събрание да работи един месец и нещо, без да създаде нищо “, безапелационен бе Борисов.

" Правим държавно управление, каквото и да ни коства това ", безапелационен бе водачът на.

„ Две години бях опрощение за некадърността на всички. За две години и половина всички се провалиха във всички сфери. Слагаме мандата на масата, търсим виновните партии да преведем България през блатото, в което е заседнала. Който го е боязън от мечките, не върви в гората, не се занимава с политика, концентрира се върху някой град да стане кмет, с цел да може след това да взима публични поръчки. Нямаме условие към личностите в този кабинет дали са партийни, дали са експертни. Важното е дали си схващат от работата, за малко време може да свършат значимите неща. Върху това може и с сътрудниците от ПП-ДБ след това да реализираме конституционно болшинство “, съобщи още Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

„ Ако сме дружно с програмно държавно управление с ПП-ДБ, ще влезем и в Шенген и в Еврозоната “, увери водачът на.

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР