Ще издържи ли натоварването на маратонския сезон един от основните

...
Ще издържи ли натоварването на маратонския сезон един от основните
Коментари Харесай

Наред ли е всичко със Суарес преди сблъсъците с Реал Мадрид?

Ще издържи ли натоварването на маратонския сезон един от главните играчи на Барселона - Луис Суарес? Халфът на “лос кулес” Серхио Бускетс разгласява в Twitter фотография след успеха с 4:2 против Севиля в Андалусия, на която се вижда по какъв начин той е прегърнал героя на мача Лионел Меси за Барса и Суарес. На фотото се вижда още, че дясното коляно на 32-годишния уругваец очевидно не е в идеално положение след мача със севилци, защото футболистът е поставил нещо върху него. Суарес, за който се знае че изпитва дълготраен дискомфорт в дясното коляно в последните години, игра цялостен мач против андалусийците и даже вкара последния гол в дуела в самия край, откакто Меси преди този момент изригна с хеттрик.

Gran victoria!! #ForçaBarça pic.twitter.com/l7nch3vm6Y
— Sergio Busquets (@5sergiob) February 23, 2019 Тази седмица Барса има значими мачове, като два пъти ще се изправи против огромния си противник Реал Мадрид - първо в сряда за Купата на краля, а в събота и за състезание (и двете класики са на “Бернабеу” в Мадрид). В лагера на каталунците сигурно се надяват да разчитат на една от огромните си звезди, само че терзанията евентуално остават.

През този сезон Суарес има 17 гола и 8 асистенции в 34 мача във всички шампионати. С 16-те си попадения в Ла Лига той е втори в класирането при топреализаторите в испанското състезание, като пред него е единствено Меси с 25 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР