ще има, но не и сега. Това стана ясно от

...
ще има, но не и сега. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Възраждане спъна БСП с вота на недоверие

ще има, само че не и в този момент . Това стана ясно от брифинг на Атанас Зафиров в централата на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20.

Поводът за брифинга е, както той изясни, " необятният публичен и медиен интерес " за какво опозицията се бави с внасянето му. Червените получили увещание от Има Такъв Народ и " Възраждане ", че ще им дадат поддръжка, само че за част от опозицията тази поддръжка се оказала декларативна.

" ИТН " незабавно дали своите бележки към претекстовете, такива пристигнали и от " Възраждане ". Има Такъв Народ желали незабавно да бъде импортиран вотът на съмнение, както и Българска социалистическа партия, само че това да става по време на акцията.

Зафиров попита за какво тогава за енергетиката по време на акцията, който бе
 Нинова чака
Нинова чака " да " от Възраждане за втори избор на съмнение

Лидерът на Българска социалистическа партия се надява той да се случи преди изборите

Имаме единствено една декларативна поддръжка, счита депутатът, който вижда тънки политически сметки от страна на хората на Костадинов. Подписите на Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ не са задоволителни за внасяне на избор на съмнение.

На процедура " Възраждане " пазят държавното управление , уверен е Атанас Зафиров.

Междувременно рисковете за страната порастват, уточни още Атанас Зафиров, който е уверен, че т ова държавно управление е нездравословно за националната сигурност.

Искаме мощна войска, изясни и Румен Гечев. Той подлага на критика желанието да купим бронетранспортьори и забавянето на Нито пари, нито самолети, изясни аленият народен представител. Неизгодните покупко-продажби са против националната ни сигурност, по думите му.

Министерство на защитата, съгласно левите, се трансформирало в организация за недвижими парцели.

Притеснително е положението и на оградата по границата.
 Българска социалистическа партия загрява към този момент за втори избор на съмнение
Българска социалистическа партия загрява към този момент за втори избор на съмнение

Корнелия Нинова готви събиране на подписи за внасяне на втори избор на съмнение в бранш " Национална сигурност и защита "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР