Ще бъдем или на първо, или на второ място на

...
Ще бъдем или на първо, или на второ място на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ще бъдем първи или втори на изборите

Ще бъдем или на първо, или на второ място на идните избори - тази прогноза за партията си на вота на 14 направи в малко изявление за „ Господарите ” заместник-председателят на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов.

Според него Христо Иванов е направил тотална нелепост в предишния парламент и е докарал страната до избори. „ И в този момент кой печели? Той какво завоюва от това в това число ”, попита Йорданов и добави, че съпредседателят на " Демократична България " е заслужен за „ Златен скункс ”.

На въпрос кое е най-важното, което Има Такъв Народ ще предложи, в случай че се сформира държавно управление, Йорданов сподели: „ Мажоритарен избор в два тура ”.

Попитан за предизборното му заричане, зам.-шефът на Има Такъв Народ сподели, че „ ще продължим по същия метод, без да лъжем. И като си държим на думата ”.

Помолен да показа мнението си за някогашния длъжностен министър на стопанската система, а в този момент партиец, Кирил Петков, Йорданов съобщи: „ Хубаво беше да не лъже ”. За Христо Иванов и Мая Манолова той уточни, че било хубаво да си държат на думата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР