Ще бъдем безкомпромисни като част от варненския Общински съвет, закани

...
Ще бъдем безкомпромисни като част от варненския Общински съвет, закани
Коментари Харесай

Портних: Ще сме безкомпромисни в Общинския съвет на Варна

Ще бъдем безкомпромисни като част от варненския Общински съвет, закани се някогашният кмет на града Иван Портних. Новото болшинство в локалния парламента ясно е демонстрирало „ целувката “ между „ Продължаваме промяната – Демократична България “, „ Възраждане “, листата на „ Алтернативата на жителите “ и Българска социалистическа партия на Борислав Гуцанов. Според него тази сглобка е работила ефективно и по време на изборите.

" Като дясна партия ние ще продължим да следваме нашите принципи и ще сме безкомпромисен коректив на ръководещите от сглобката в Общинския съвет във Варна ", каза  Портних.

Портних уточни, че съветниците от партията няма да вземат участие в сходни сглобки. Интересно е забележим каква политика за хората ще водят, добави той.  

Когато всички електробуси във Варна влязат в приложимост, общинските съветници от ГЕРБ ще внесат предложение за безвъзмездни карти за възпитаници, студенти и пенсионери над 65 години. Според него по този метод обновяването на автопарка на общинската компания „ Градски превоз “ ще доближи до хората.

По думите му комисия ще одобри зарядните станции за електрическите рейсове и когато всички те се включат в придвижването, това ще понижи разходите на общинската компания. Безплатните карти са част от програмата на ГЕРБ за ръководството на града.

По мотив информацията, че „ Градски превоз “ има насъбрани отговорности, общинските съветници от ГЕРБ разясниха, че това се дължи на непреведената от страната изравнителна дотация. Когато дотацията бъде изплатена, изискуемите отговорности ще са погасени напълно, сподели Тодор Балабанов.

Освен това Варна през предходната година не е получила от страната компенсация за нарастването на цените на горивата и силата, разясниха съветниците от ГЕРБ, съобщи Българска телеграфна агенция. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР