Ще бъде изключително пагубно ПП-ДБ да влезе в каквато и

...
Ще бъде изключително пагубно ПП-ДБ да влезе в каквато и
Коментари Харесай

`Весислава Танчева: Колаборация на ПП-ДБ с ГЕРБ и ДПС ще заличи антикорупционната им и реформаторска същност

Ще бъде извънредно пагубно ПП-ДБ да влезе в каквато и да е колаборация с ГЕРБ и Движение за права и свободи . Това не е единствено имиджова вреда и възможна увреда на резултатите от идните локални избори, това ще бъде и политическа вреда, която ще докара до това, че в България няма да остане нито един политически индивид, който да има ясно изразена антикорупционна   и реформаторска същина “.

Този коментар направи пред БНР Весислава Танчева от Гражданско съдружие БОЕЦ, които поддържаха ПП-ДБ на изборите на 2-ри април.

Реформите са това, от което имаме потребност , акцентира тя и посочи:

„ Не единствено промяна в правосъдната система. Имаме потребност от основни промени и в стопанската система. Не дребна причина за инфлацията е, че има цели имоти от стопанската система, които се ръководят на картелен принцип. Очевидно, че имаме потребност и от дълбока промяна в системата за сигурността и защитата. Всяка система има потребност от реформиране “.

По думите на Весислава Танчева, с цел да се вършат промени не е належащо постоянно държавно управление, а работещ парламент

„ Съдейки от това, което чухме от политическите партии, в случай че ще се сътвори държавно управление бързо, то ще е с първия мандат и няма да бъде с присъединяване на Политическа партия и Демократична България . Независимо какво сподели на конференцията през днешния ден господин Борисов. Защото сходен вид коалиция за него носи легитимация и излизане от изолираност, брошка на ревера, която ГЕРБ може да демонстрира на европейските си сътрудници и да споделят, че са съумели да изтрият резила от влизането на техни водачи в листата „ Магнитски “ и хората към този момент ги одобряват като естествена партия “, счита тя. 

Интервюто на Диана Янкулова с Весислава Танчева в предаването „ Нещо повече “ можете да чуете от звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР