Ще бъдат ли Хари и Меган на коронацията на крал

...
Ще бъдат ли Хари и Меган на коронацията на крал
Коментари Харесай

Условията, които Хари постави на баща си

Ще бъдат ли Хари и Меган на коронацията на крал Чарлз на 6 май? Това се оказва най-важният въпрос, обвързван с идната гала. Херцозите на Съсекс потвърдиха, че са получили покана, само че от какво зависи ще участват ли или не?
 Принц Хари, Меган Маркъл и шест аргументи Америка към този момент да не ги обича
Защо Америка към този момент не обича Хари и Меган

Ето шест аргументи за това

Според Mirror, принц Хари и брачната половинка му са сложили три условия, с цел да дойдат в Лондон през май. Първото е децата им Арчи (4 г.) и Лилибет (2 г.) да участват. В поканата обаче двете деца не са упоменати, тъй като са считани за прекомерно дребни за сходно събитие.

Второто изискване е Арчи да бъде упоменат по време на формалните приеми във връзка коронацията. Причината е, че първородното дете на Хари и Меган има рожден на 6 май - деня на коронацията. " Дори единствено " цветущ рожден ден " по време на обяда или коктейла е задоволително ", разясняват източниците.
 Снимка 607734

Третото условие на Хари и Меган е те да участват на балкона на Бъкингамския замък дружно с останалите работещи членове на кралското семейство в деня на коронацията.

" Това няма по какъв начин да стане ", разяснява Анджела Молард, източник на Express. Според нея не е допустимо херцозите на Съсекс да отхвърлят да потвърдят ще дойдат ли на коронацията, а просто да желаят да им се подсигурява място на балкона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР