Щатски полицай от Кънектикът, който уби 19-годишен мъж, докато стреля

...
Щатски полицай от Кънектикът, който уби 19-годишен мъж, докато стреля
Коментари Харесай

Щатски полицай от Кънектикът ще бъде изправен пред съда за фаталната стрелба по 19-годишен студент

Щатски служител на реда от Кънектикът, който умъртви 19-годишен мъж, до момента в който стреля със седем изстрела в спряла кола в 2020 година ще бъде изправен пред съда за непредумишлено ликвидиране.

Изборът на правосъдни заседатели е плануван да стартира в сряда в процеса против боец Браян Норт. Норт пледира почтен за непредумишлено ликвидиране първа степен с огнестрелно оръжие при гибелта на Мубарак Сулеман в Уест Хейвън.

Сулмейн беше откраднал кола за споделено пътешестване и поведе служители на реда в високоскоростно гонене на междущатска автомагистрала 95 преди Норт да открие огън в прозореца на водача отблизо разстояние вечерта на 15 януари 2020 година, съгласно управляващите.

Норт споделил на следователите, че е стрелял, тъй като Сулемейн имал нож и наподобява се готви да нападна други служители на реда от другата страна на колата.

Щатският служител на реда Брайън Норт е забелязан мигове откакто е изстрелял оръжието си покрай транспортно средство, спряно в Уест Хейвън, Кънектикът. Норт, който уб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР