Щастливи сме, че избрахте Русе за разширяване на производството си.

...
Щастливи сме, че избрахте Русе за разширяване на производството си.
Коментари Харесай

Кметът Пенчо Милков посети производствената база на немската компания „Еберспехер“

„ Щастливи сме, че избрахте Русе за разширение на производството си. За нас оценката на компанията е и оценка за града и посоката, в която се развива. Тук последователно се оформя клъстер от компании, работещи за автомобилната промишленост, и разширяващи активността си. Вашето наличие е доста значим миг от това развиване и съм уверен, че с изключение на всичко, от вас можем да почерпим и огромен опит в корпоративната просвета и ръководството на хора “, показа кметът.

 

„ Еберспехер “ се специализира в производството на нисковолтови и високоволтови нагреватели за електрически, хибридни и коли, задвижвани от водород. В Русе ще работят две от растящите дивизии на компанията, свързани със сглобяването на разнообразни артикули за климатизация. „ Поточният развой е автоматизиран, а самото произвеждане е безусловно чисто и се прави в условия на свръхналягане “, показва Папазян.

 

Дружеството се развива в над 80 местоположения по целия свят и създава нагреватели за едни от най-емблематичните модели на автомобилни колоси като Мерцедес, Форд, Тойота и доста други. В русенския екип към този момент влизат 120 души, а до края на годината се чака назначението на още 100.

.

Настоящото произвеждане е краткотрайно решение до построяването на новата постройка на сдружението, чието строителство ще започва през март и се чака да бъде приключено до края на 2023 година Модерното здание ще е ситуирано върху 17 хиляди м2 повърхност с опция за съвсем двойно уголемение.

 

„ Еберспехер “ е учредена през 1865 година от Якоб Еберспехер и през днешния ден към шест милиона транспортни средства по света към този момент са оборудвани с високоволтовите ѝ нагреватели и електронни блокове за ръководство.  През 2021г. брутните световни годишни доходи на групата възлизат на 6 милиарда евро.

 

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР