Щастливата резерва на Славия Калоян Кръстев призна, че би искал

...
Щастливата резерва на Славия Калоян Кръстев призна, че би искал
Коментари Харесай

Калоян Кръстев: Имам да се доказвам, днес късметът беше с нас

Щастливата запаса на Славия Калоян Кръстев призна, че би желал да бъде освен това от златен „ жокер” за своя отбор, само че беше повече от удовлетворен поради успеха над Етър с 2:1 в 5-ия кръг от шампионата.

„ Мисля, че се борихме целия мач за тази победа. Загорчич ни беше подготвял цяла седмица за подобен борбен мач”, съобщи Кръстев пред микрофона на DIEMA SPORT .

„ Знам, че Славчо Шоколаров центрира добре на първа греда от корнери. Позиционирах се доста добре и вкарах. Треньорът ми сподели да вляза и да се разпределям за Славия, да търча доста. Даде ми самочувствие.”

Младият нападател съобщи, че би желал да бъде освен това от „ златна” запаса.

„ Доволен не мисля, че съм. Г-н Загорчич си има своята преценка. Той пуска титулярните 11 футболисти. Аз би трябвало да се потвърдя.”

„ Не мисля, че е по-лесно, когато сме любимецът. Всеки път играем за трите точки, само че постоянно другите отбори вкарват нелепи голове. Днес шансът беше на наша страна. Днес успеха беше непременно.”

„ Бяхме спокойни в мача. Г-н Загорчич ни приготвя добре за всички мачове. Успява да ни придаде самочувствие.”

„ Пожелавам си да бъда жив и здрав и, второ, да оказвам помощ на тима с каквото мога, както през днешния ден. Това е”, приключи Кръстев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР