Щастието е относително понятие и индивидуална нужда на душата, но

...
Щастието е относително понятие и индивидуална нужда на душата, но
Коментари Харесай

Какво ще ви направи щастливи според зодията

Щастието е релативно разбиране и самостоятелна потребност на душата, само че астрологията е намерила паралел сред зодиакалните знаци и това, което им доставя наслада. Така, че в случай че все не намирате щастието, вижте дали звездите няма да ви дадат друга позиция и ново начало.

1. Овен

Овенът се нуждае от ред за цялостно благополучие, в противоположен случай те ще бъдат неспокойни. Необходимо е да се отървете от разочарованието и негативизма. Примирете се с действителността, проектите не постоянно се сбъдват.

2. Телец

Този знак търси тръпка във всичко, другояче няма смисъл в живота. Овенът би трябвало да се концентрира върху себе си, да се научи да търси източници на позитивна сила в себе си. В противоположен случай ще бъдете непрекъснато подвластен от света към него.

3. Близнаци

Този знак по принцип не е негативен, той обича заниманието, насладата, изхвърля негатива незабавно щом се появи. През миналата година Близнаците започнаха да се затварят в себе си, търсейки изходи от незначителния живот. Намалете степента на съвестност.

4. Рак

Този знак е доста приветлив и съчувствен, те са родени да оказват помощ на другите. Раците са подготвени да оказват помощ, само че не бързайте да ги експлоатирате. Те от време на време би трябвало да мислят за себе си.

5. Лъв

Тези персони обичат да притеглят вниманието към себе си и да бъдат в центъра на събитията. Време е да погледнете оттатък границите на вашите ползи, освен вашето благополучие, само че и щастието на другите зависи от вас. Време е да разсъните вашето обилно начало.

6. Дева

Този знак обича да радва другите, да им угажда. През миналата безредна година Девите са прочувствено смутени и доста разочаровани. Променяйки вектора към себе си, вашите ползи ще ви оказват помощ да поправите това.

7. Везни

Везните търсят обективен баланс във всичко, не е изненадващо, че са доста разочаровани от миналата година. Съсредоточете се върху салдото в себе си.

8. Скорпион

Сложен знак, който не е в положение да се впише елементарно в живота, те преувеличават всичко, което се случва. Време е да се отървете от негативизма, научете се да различавате светлината от ярките цветове в палитрата на живота.

9. Стрелец

Този знак има позитивна дарба да се приспособява към всичко. Стрелецът се научи да се храни от хаоса. Време е да се успокоите и да започнете да мислите за нещо по-важно от вашите стремежи.

10. Козирог

Най-трудолюбивият знак, който предходната година съумя да се изкачи още по-високо в кариерата. В същото време бяха изразходвани толкоз доста старания, че това съществено подкопа нервната му система. Отделете време за себе си, отмора и близки.

11. Водолей

Знак, който се стреми към положително постоянно и във всичко. Осъзнайте, че вършиме всичко, което можете. Послушайте сърцето си.

12. Риби

Спокоен знак, предпочитащ да върви по течението. Отворете сърцето си и тогава щастието няма да се забави, с цел да ви извърши. Ще има единствено това, което ще бъде, написа actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР