Шотландският шампион Селтик (Глазгоу) е готов да привлече централния бранител

...
Шотландският шампион Селтик (Глазгоу) е готов да привлече централния бранител
Коментари Харесай

Селтик близо до защитник на Цървена звезда

Шотландският първенец Селтик (Глазгоу) е подготвен да притегли централния защитник на Цървена звезда (Белград) Сърджан Бабич за малко под 1 милион паунда, пишат медиите в Белград и на Острова.

Високият 195 см бранител направи впечатляващ сезон за сръбските първенци, а значимият миг с цел да бъде харесан е при успеха с 2:0 в Шампионската лига над Ливърпул.

Според турски медии пък, с изключение на Селтик интерес към Бабич има от Фейенорд, както и от френските Ница и Монако. Бранителят е на 23 години и към този момент има опит в Европа, защото прекара известно време в Реал Сосиедад. Селтик сигурно ще търсят централен бранител, защото Дедрик Боята минава в Херта (Берлин), а Филип Бенкович се връща в Лестър Сити след изминал наем.

Детелините се надяват да вземат състезател на този пост, който е над 190 сантиметра, с цел да бъде подобаващ за футбола в Шотландия, а също по този начин и да може да играе с топката напрегнат, написа Дейли Рекърд. През зимата Бабич можеше да се озове при Георги Костадинов и Михаил Александров в съветския Арсенал (Тула), който обаче се отхвърли поради прекомерно висока цена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР