Шотландският гранд Селтик претърпя тежко поражение в Санкт Петербург, където

...
Шотландският гранд Селтик претърпя тежко поражение в Санкт Петербург, където
Коментари Харесай

Тежка вечер за Селтик в Русия, прости се с надеждите си в Лига Европа

Шотландският гранд Селтик претърпя тежко проваляне в Санкт Петербург, където загуби с 0:3 от локалния Зенит и по този начин отпадна от 1/16-финалите на Лига Европа.

Възпитаниците на мениджъра Брендън Роджърс не съумяха да опазят нежната си преднина от първия мач, който завоюваха с 1:0. „ Детелините “ бяха надалеч от най-хубавата си форма, а 0:3 бе най-малкото, с което шотландците се отърваха.

Бившият бранител на Челси Бранислав Иванович вкара един от непокътнатите си голове. Още в 8-ата минута сърбинът се извиси в наказателното поле на госитите след центриране от корнер и с глава заби коженото кълбо в мрежата.

Не бе минал и половин час, когато домакините удариха за повторно. Този път голяма виновност за попадението на Зенит имаше вратарят на Селтик Дорус де Врайс, който бе преодолян след отдалечен и мощен шут на Кузяйев.

В 61-ата минута на срещата Александър Кокорин реши всичко в разногласието сред двата отбора, правейки резултата типичен. Бранислав Иванович овладя една топка в наказателното поле, опитва изстрел по диагонала, само че весто това топката се озова на пътя на Кокорин, който отблизо разстояние на далечната греда се разпиза за 3:0. Т

ака шотландците завършиха с тазгодишното си присъединяване в Европа, до момента в който Зенит ще чака жребия за идващия стадий в петък. Тегленето на двойките за 1/4-финалите стартира в 14 часа българско време в Нион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР