Шотландският бранител на Ливърпул - Андрю Робъртсън, обясни как минава

...
Шотландският бранител на Ливърпул - Андрю Робъртсън, обясни как минава
Коментари Харесай

Робъртсън: Лагерът в Германия е доста тежък, всеки се доказва

Шотландският защитник на Ливърпул - Андрю Робъртсън, изясни по какъв начин минава подготовката на отбора по време на лагера в Германия. Левият бек на " алените " изясни какъв брой тежки са заниманията на тима в Баден-Вюртемберг.

„ Ставаме доста рано, след което предстоят няколко тренировки денем, до момента в който слънцето не залезе. Всички работят неуморно през последните три дни, които са в действителност доста тежки за футболистите “, изясни Робъртсън.

„ Винаги има огромно състезание в тима, изключително по време на предсезонната подготовка. Тук можеш да играеш футбол с по-малко хора и е по-различно. Когато е сезонът, имаме по три мача на седмица и тогава е повече тактичност и сред срещите е подготовката за идващия мач. Тук не губим концепцията ни за състезание, защото това е същността на огромните клубове. Всеки просто желае да бъде на печелившата страна, а последният път бях аз. Няма проблем да бъдеш надвит, защото след това си още по-настървен да търсиш успеха “, заключи левият защитник на „ алените “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР