Шон Стрикланд се завърна към победите в UFC. Ветеранът надви

...
Шон Стрикланд се завърна към победите в UFC. Ветеранът надви
Коментари Харесай

Ветеранът Стрикланд се завърна в UFC с победа

Шон Стрикланд се завърна към успехите в UFC. Ветеранът надделя Насурдин Имавов в основната борба на събитието UFC Vegas 67, което се организира в Лас Вегас. Шон одобри борбата с малко предупреждение и тя се организира в полутежка категория.

В първата половина на първия рунд Имавов стоеше по-добре. Това обаче се промени, откакто Стрикланд стартира да намира тялото му с ударите си.  Във втория рунд Стрикланд продължи да дебне, а Имавов - не беше нападателен. Стрикланд съумя да събори противника, само че не реализира нищо. Двамата размениха няколко попадения.

В третия рунд двамата размениха крошета в стойка. Джаб от Имавов, след което ритник в тялото от Стрикланд. В последните два рунда Стрикланд продължи да има преимущество. В края на срещата Шон имаше повече маркирани удари, както и над 4 минути надзор в клинча.

Битката стигна до съдийско решение, което беше в интерес на Стрикланд - (49–46, 49–46, 48–47). С тази победа Шон стопира серия от 2 следващи загуби. Имавов от своя страна се разделя с 2 следващи победи.

Short notice? No problem!

Sean Strickland kicks off his 2023 with the main event victory
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР