Шокиращо дело за безотговорността на медицински служители разглежда Ленинският районен

...
Шокиращо дело за безотговорността на медицински служители разглежда Ленинският районен
Коментари Харесай

Като на кино! Преди 35 години безхаберни лекари разделят близначки, историята им ще ви смае!

Шокиращо дело за безотговорността на медицински чиновници преглежда Ленинският областен съд в Перм. Става въпрос за история, като от кино - две близначки, разделели простъпка.

Семейство Шилови схваща инцидентно, че в далечната 1982 година личният състав в Детската градска болница объркал близначките. Така едната от тях попада в непознато семейство, а след това е предадена на детски дом. Другото момиченце било отглеждано над 30 години от непознати хора, които смятала за същинското си семейство.

Днес двете сестри желаят 55 млн. рубли като морална отплата за провалените им ориси.

35-годишната Уляна Кисилева схваща за съществуването на родната си сестра напълно инцидентно. Позвънила й другарка и споделила, че по-рано същия ден я видяла на една от улиците в Перм. По същото време, обаче, Уляна била в дома си и по този начин заподозряла, че се касае за нещо извънредно.

" Така разбрах за съществуването на Ксения ", спомня си Уляна. Когато се срещат, двете още не знаят, че са сестри, само че с изненада откриват, че си наподобяват освен външно, само че и, че имат съвсем сходни дати на раждане - едната от тях се появила на бял свят на 5-ти, а двугата - на 6-ти декември.

По същото време Уляна се считала за същинската щерка в семейство Шилови.



" Дразнеха ме от детството, споделяха ми, че не наподобявам на никого и не можех да си показва, че пребивавам непозната живот. Когато разбрах истината, бях в потрес и даже ми се искаше да си потегли от къщи ", спомня си тя.
Оказва се, че при раждането на девойките става огромна неточност. Едната е дадена за развъждане при Шилови дружно с тяхната новородена щерка и двете си мислят, че са двуяйчни близначки. А същинската в действителност има пробмлемно детство и се лута от дом в дом.

За да избегнат всякакво подозрение, близначките си вършат и ДНК-тест, който удостоверява на 99, 9% - те са сестри.

Сега същинските родители на девойките са решени да извършат сами следствие по какъв начин се е случило всичко и по този начин да предупредят и други евентуални жертви измежду родителите.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР