Шокиращи кадри разкриха момента, в който оттеглилата се звезда Серхио

...
Шокиращи кадри разкриха момента, в който оттеглилата се звезда Серхио
Коментари Харесай

Скандалът: Кун към Вегхорст: Млъквай и бягай да си играеш на ФИФА!

Шокиращи фрагменти разкриха момента, в който отдръпналата се звезда Серхио Агуеро споделя на нидерландецът Уут Вегхорст да " млъкне " в развълнуван конфликт.

По време на мача, в който Аржентина си обезпечи място на полуфиналите на Световното състезание по футбол, побеждавайки оранжевите с дузпи, имаше доста трагични обстановки, преди Агуеро да се сблъска с героя с два гола Вегхорст.

Двамата се изправиха един против различен в тунела след мача, а по-късно Агуеро се подигра на Нидерландия за провалянето с поредност от изявления в обществените мрежи същата вечер.

Напрежението беше огромно, откакто Аржентина реализира победа с дузпи - след тъждество 2:2 в продълженията - преди фрагменти да покажат по какъв начин двамата се сбиват.

В клипа се вижда по какъв начин високият нападател стои в тунела - явно чакайки някого - преди Агуеро да влезе в кадър и да стартира да крещи: " Замълчи! "

Вегхорст остана заинтригуван от инструкциите на пенсионираната звезда и бързо му отвърна с висок глас. Той твърди, че е чакал да стисне ръката на някого - евентуално аржентински състезател или публично лице на мача.

Аржентинското дуо Лисандро Мартинес и Лаутаро Мартинес се намесиха и се пробваха да разведрят ситуацията, преди Агуеро да бъде изтеглен встрани.

Дори и след конфликта в тунела Агуеро отхвърли да остави резултата на мира и излезе в обществените мрежи, с цел да разгласява поредност от туитове, в които се подиграваше на Нидерландия след провалянето.

Една от най-популярните фотоси показваше тима на Нидерландия, подтиснат след провалянето с дузпи, а аржентинските играчи крещяха от наслада, което Агуеро разгласява още веднъж с надпис: " Отивайте да играте на ФИФА! ".

Друг клип демонстрира по какъв начин Лионел Меси се изправя против Вегхорст по време на изявлението след мача, и му сподели: " Какво гледаш, глупак? Разкарай се! ", за което Агуеро шеговито надписва: " Когато погледнат момичето ти " с няколко смеещи се емотикони.

Той показа още едно безгрижно известие, когато един почитател го попита по какъв начин се усеща сърцето му - поради обстоятелството, че се е отдръпнал заради сърдечно заболяване - на което той отговори: " Докторът ми писа няколко пъти, тъй че представете си по какъв начин съм ".

Четвъртфиналният конфликт беше изпълнен с драма, защото двете групи играчи се сблъскаха неведнъж по време на мача.

Аржентина поведе с два гола, преди нидерландският състезател Вегхорст да вкара късен гол и да изравни резултата в последните минути на мача.

В този миг играта излезе отвън контрола на съдията, защото на терена се разиграха редица сбивания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР