Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане“, ИТН и

...
Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане“, ИТН и
Коментари Харесай

Нинова: Събрахте се! Управлявайте! Понесете отговорност за безотговорността си! -

" Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане “, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи. Днес още веднъж не влязоха в залата и провалиха кворума на Народното събрание. Свалихте Минчев, свалихте държавното управление. Едни поради егото си, други поради ползите си. А ползите на народа? " - попита вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова след днешния неуспех на пленарното съвещание.

" Ако до петък не се одобри бюджетът на Държавното публично обезпечаване, през юли няма да има нарастване на пенсиите - предизвестява тя в обява във Facebook. - Ако не се одобри Законът за енергетиката, няма да се изземат свръхпечалбите от енергийните сдружения и няма да се поддържат компаниите. Следват банкрути и безработица. Ако не се понижи Данък добавена стойност и не се отстрани акциза, горивата няма да поевтинеят. "

Според нея новото болшинство е " прокризисно ", то " блокира страната ", " то ни вкара освен в политическа рецесия, само че обрича народа на апетит на прага на тежка есен и още по-тежка зима ".

" Събрахте се! Хайде, управлявайте! Поемете и понесете отговорност за безотговорността си " - приканва за край Корнелия Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР