Шокиращ инцидент, довел до раняването на дете в София, беше

...
Шокиращ инцидент, довел до раняването на дете в София, беше
Коментари Харесай

Невъобразим инцидент сполетя детенце заради невинно забавление!

Шокиращ случай, довел до раняването на дете в София, беше публикуван в обществените мрежи. Автор на обявата е Яница Митрева-Георгиева, която е майка на потърпевшото дете.

Ето какво написа тя:

" Ще опиша за един случай за да предпазя оптимално доста хора от подобен подобен.

На 23.03.2023г. от Парк Овча Купел беше закупен балон цялостен с хелий от търговец, разположен до табелата на парка до североизрочния му край.

На 28.03.2023г. до момента в който децата ми си играеха с балона в дома ни, същият се спука и се самовъзпламени. В резултат сина ми е с изгаряния в региона на главата - нос, бузи, устни, обгорени вежди, мигли и коса, както и с инфектиране на очите и единствено това, че носи очила избавиха зрението му.

Подадени са тъжби към КЗП и Полицията. Извадено е и правосъдно здравно уверение.

С сегашното не целя гласност на случая, а желая да осведомявам оптимално доста хора за заплахите, които крие един на пръв взор безусловно безвреден артикул, предопределен за деца, за предотвратяването на сходни произшествия. “

Според съгласно потребиели на обществената мрежа, които разясняват историята, все по-масова процедура е въпросните балони, които се продават на открито, да се пълнят с водород, а не с хелий, защото цената на последния се е покачила доста. Водородът, обаче, се възпламенява доста елементарно и е рисков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР