Приемам QUANTA като мисия. За да постигнем промяна в света

...
Приемам QUANTA като мисия. За да постигнем промяна в света
Коментари Харесай

Филипа Константинова: 95% от живота ни се контролира от подсъзнанието

Приемам QUANTA като задача. За да реализираме смяна в света или в живота, би трябвало първо да променим себе си. Това сподели създателят на QUANTA Филипа Константинова в предаването " Човекът на фокус “ на Радио " Фокус “

QUANTA е естествено продължение на YouTube канала й " Awaken with Filipa “.

Мисиите на QUANTA са две: реализиране на личностна смяна и по-добро изцяло богатство в живота и срещи с повече себеподобни, изясни Филипа Константинова.

95% от живота ни се управлява от подсъзнанието. " Когато то е формирано от отрицателни убеждения, от остарели стратегии, от ограничавания, няма по какъв начин с 5% положително мислене да крещим на 95%, че ние сме добре. Т.е. в реда на нещата е да вникнем в дълбочина и да стартираме един по-дълбок развой на смяна, точно през подсъзнанието “, изясни тя.

Всичко в личностното развиване и в духовните практики е въпрос на неизменност и на дисциплинираност. Личностното и духовно развиване не стопират проблемите, а ни упражняват по какъв начин да се оправяме с тях по-адекватно и вярно, акцентира Филипа Константинова.

Човешкото подсъзнание работи през повторения. " Нашите ограничаващи убеждения или стратегии са точно неща, които сме си повтаряли дълго време, умишлено или не. В един миг те се трансформират в такава стратегия, която стартира да оперира автоматизирано – ние не мислим за това, просто сме такива. Хората са положителни в това, което практикуват “, разясни Филипа Константинова.

Медитацията и утвържденията са способи за работа с подсъзнанието.

От нас зависи дали ще сложим фокуса върху позитивното или отрицателното, акцентира тя. " Живеем във галактика на безспорен баланс – колкото са плюсовете, толкоз са и минусите. Въпросът е какво избираме да виждаме повече. Ако изберем да се фокусираме върху проблемите и нещата, които не ни се получават, те стават по-големи, в сравнение с в действителност са, и започваме да сътворяваме от ден на ден от тях. Ако изберем да виждаме нещата, които в действителност се получават в живота ни, започваме да виждаме, че имаме доста аргументи да се усещаме щастливи и да се усещаме добре. Наша е задачата да еволюираме, като използваме умишлено фокуса си, тъй като можем да изберем върху какво да се фокусираме и върху какво да мислим, само че е въпрос на процедура “, изясни Филипа Константинова.

Приемането е доста, тъй като дава опцията да продължим напред с лекост. Отричането на страстите основава опозиция и не разрешава приемането. " Въпросът не е да спреш да се гневиш или да изпитваш каквато и да е страст. Въпросът е какъв брой време оперираш в нея. Емоциите се основават от нашите мисли. Перспективата е най-голямата мощ, това е нещо, върху което никой различен с изключение на теб няма надзор и което никой не може да ти отнеме. Това към този момент е тази самопомощ – сами да си влияем за метода, по който виждаме нещата. Пътят към по-добрата версия на себе си идва с опит да пробваш разнообразни неща, да видиш кое е за теб и кое не “, изясни създателят на QUANTA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР