Шофьр летя с близо 260 км/ч по Околовръстното шосе в

...
Шофьр летя с близо 260 км/ч по Околовръстното шосе в
Коментари Харесай

Шофьр летя с 260 км/ч по Околовръстното в София

Шофьр " хвърча " с близо 260 км/ч по Околовръстното шосе в София , оповестява bTV.

С " подвига " си се похвали самият той в обществените мрежи. Новият скоростен антирекорд се случва единствено пет дни, откакто за същата хулиганска демонстрация на пътя.

От профила на лидера излиза наяве, че той има четири фиша за липса на колан, за липса на шофьорска брошура в себе си или за превишена скорост на пътя . Предполага се, че той разгласява провиненията си, с цел да събира лайкове.

Владимир Тодоров от Българката асоциация на потърпевшите при злополука акцентира, че даже да няма злополука, съгласно Наказателния кодекс това е хулиганска демонстрация, осъществена при ръководството на МПС, която се санкционира с до три години затвор.
 Хванаха
Хванаха " Мис Силикон " 2022 да кара дрогирана в София

23-годишната Катрин Йорданова е арестувана за 24 часа

При шофиране с тази скорост, в случай че се спука гума или някои реши да се преустрои, ще стане такава верижна злополука, че е допустимо да има десетки починали, предизвести той и посочи, че въпросният юноша кара с три пъти над допустимата скорост.

Тодоров прикани Столичната община, Пътна полиция и Министерство на вътрешните работи да се слагат камери за скорост по Южната дъга на София.

" Много е просто. Едно такова нарушаване, в случай че се записва от камерите - по 800-900 лева санкция за всяка една записана висока скорост, ще се съберат към 4-5 000 лв. единствено от едно минаване ", пресметна той.
 Джигит хвърча с 260 км/ч из София
Джигит хвърча с 260 км/ч из София

Прокуратурата се самосезира по случая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР