Шофьори и кондуктори от градския транспорт на Пловдив ползват храстите

...
Шофьори и кондуктори от градския транспорт на Пловдив ползват храстите
Коментари Харесай

Така е в родната европейска столица на културата! Шофьори и кондуктори отговарят на повика на природата в храстите

Шофьори и кондуктори от градския превоз на Пловдив употребяват храстите на една от последните спирки като тоалетна. За това алармира TrafficNews.bg, базирайки се на безсънен жител, който неколкократно е ставал очевидец на сходни подиуми.

Той разяснява, че на една от последните спирки на рейс номер 4 се случва тъкмо това. Шофьорите и кондукторките си " смъкват гащите ", за уринират и дефекират в профил. По думите ни читателя ни - където " минават дребни деца ". " Просто всеки ден е това, мирише... Децата гледат нелицеприятно голи подиуми ", разяснява възмутеният пловдивчанин.

Този проблем евентуално е изцяло действителен, само че той не съществува единствено на тази последна спирка, само че и на доста други. Вината обаче не е на самите чиновници на транспортните компании. Просто на тези крайни спирки, където е единствената опция за тях да създадат отмора и да отидат до тоалетната, няма сложени химически тоалетни.

Така, желаят или не, водачи и кондуктори са принудени да се върнат епохи обратно. Срещу повикът на природата е мъчно да се бориш, изключително когато специалността ти е обвързвана с това да стоиш часове наред в едно транспортно средство, без опцията да отидеш до тоалетна, когато пожелаеш. Търсенето на близко заведение с тоалетна постоянно е алтернатива, само че може да изиска време, което пък да наруши графика на дадения рейс, а и доста зависи от благоразположението на собствениците/работещите в това заведение.

Ето един проблем, на който способените органи да потърсят решение. Така няма да бъдат притеснявани жители като нашия четец, а в същото време няма да се постанова чиновниците на транспортните компании да търсят облекчение в тревните площи.

Припомняме, че Пловдив е спечелилият в конкуренцията за „ Европейска столица на културата през 2019 година “ Пловдив се отличи с реален бюджет, истински хрумвания и планове, както и с доста мощна артистична стратегия, които ще допринесат за културното развиване на града и района. Част от самодейностите към този момент са стартирали, а журито на състезанието беше мощно впечатлено от концепциите, позитивните мнения и бързите темпове, с които те се развиват.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР